2015 m. atnaujinti Electrolux Monaco kondicionieriai

2015 metais atnaujinta Electrolux Monaco oro kondicionierių serija yra ypatinga tuo, kad gali sušildyti patalpas, kai lauke temperatūra siekia net iki 22 laipsnių žemiau nulio. Įprastiniai oro reguliavimo įrenginiai patalpas gali sušildyti kai lauke ne žemesnė, nei -15 laipsnių oro temperatūra. Electrolux Monaco kondicionieriai – tai švediška kokybė už gerą kainą. Šios serijos oro reguliavimo įrenginiai yra itin tikslūs. Jie palaiko nustatytą oro temperatūrą patalpoje net pusės laipsnio tikslumu.

Electrolux pagrindinė filosofija – tai novatoriškų produktų sukūrimas. Nustatant naujus komforto standartus, gamintojas oro kondicionierių produkcijoje skiria didelį dėmesį energijos taupymo technologijoms, išskirtiniam dizainui ir valdymo funkcijoms. Gamintojai pabrėžia, kad Monaco kondicionieriai sutaupo energijos net iki 40%.

Visi įrenginių modeliai yra sukurti atsižvelgiant į pramoninio dizaino šiuolaikines tendencijas, pagal kurias oro vėdinimo sistemos turi ne tik neišsiskirti interjere, bet atvirkščiai – pabrėžti dizainerio idėjas.

Be viso to, kondicionieriaus triuškmo lygį galite koreguoti patys. Viduje kondicionierius veikia iki 36 dBA, kas prilygtų ausiai maloniam lietaus garsui. Įrenginyje įdiegtas ir įjungtas specialus miego režimas netrikdys jūsų ramaus poilsio.

Electrolux produkcija atitinka visas būtinas Europos ekologijos, higienos, priešgaisrinės saugos normas bei pačius aukščiausius energijos efektyvumo rodiklius.

Šiuolaikiški Electrolux Monaco oro kondicionieriai gamina švarų, šviežią orą. Taip pat, sausindami orą, įrenginiai apsaugo patalpas nuo pelėsio.Įrenginio šilumokaičio ypatybė yra ta, jog specialiame plyšyje kryžiuojami šilto ir šalto oro srautai. Membrana, esanti prie oro įsiurbimo/išsiurbimo angos yra pagaminta iš specialaus popieriaus, todėl į patalpą patenka tik šviežias oras.

Gamintojo produkcijos sėkmės pagrindinė sudedamoji dalis dešimtmečiais buvo ir išlieka jos nepriekaištinga kokybė bei produkto orientacija į inovacijas jo rengimo metu. Electrolux Manaco oro vėsinimo sistemose įdiegti 4 darbo režimai: šaldymas, šildymas, džiovinimas bei vėdinimas. Oro kondicionavimo sistema padės jums jaustis aktyviems, kūrybiškiems ir produktyviems visus metus.